Každej víkend ... ... 2020 - druhá čtvrtka



zpět

zpět

8.6.
Akční změna na sobotu. Pořadatelé na Cihelce sobotní utkání na poslední chvíli skrečovali a náhradní mač je v Bítovanech. Poopravte navigace o 25km na sever. Důvodem skreče není ani tak sezóna koronaviru, jako spíše v souvislosti s ní odhalení nedostatků v "papírování".

10.6.
Pro šťouraly tu máme jasné vyjádření pořadatelů:
Dobrý den Všem. Zábavu jsme dle informací, které byly dostupné museli zrušit a to z důvodu, že otevírací doba se vztahuje na služby se stravovacím zařízením do čehož spadají hospody, restaurace jídelny ... Tato definice je dostupná na KHSPU. Toto nám potvrdili i na info lince koronavirus 1212. Jelikož výklad těchto nařízení je nejednoznačný a jak je vidět každý si to vykládá po svém zvolili jsme variantu zrušit zábavu a počkat na další rozvolnění a upřesňující informace. Třeba jsme až příliš opatrní. Všem pořadatelům veřejných akci, kteří si nařízení přeložili tak, že je to neomezuje přejeme, aby tomu tak bylo, dorazilo co nejvíce návštěvníků a neměli poté nějaké problémy.My raději ještě počkáme, abychom pro Vás mohli uspořádat další zábavy, protože v opačném případě pokud by nastal problém by to bylo likvidační. Děkujeme za pochopení.
Tomáš Matějíček
starosta
SDH Blatno.

14.6.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Bítovanech. Koronavirový restart byl poněkud zamotaný, protože původně plánovaná Cihelka z administrativních koronadůvodů padla, a tak jsme narychlo dojednali Bítovany. Bohužel atmosférické jevy večer a v podvečer byly z kategorie luxusních, které jsme zažili naposledy 29.7.2006 na dvojáku v Sedletíně. Samá voda. I přesto nemálo příznivců dorazilo, neb krytý parket je cenná deviza a pivo ředené deštěm mezi výčepem a parketem je jen malá daň za tento luxus. Soubor hrál po čtyřech měsících a docela se dařilo. Nepřehlédnutelným vylepšením byla scéna, neb zvukař Patrik nakoupil něco nového nábytku a jeho účinnost byla dost dobrá. Pěknou a zmoklou tancovačku jsme zakončili kousek po druhé.

21.6.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme nehráli v Horním Bradle. Příroda zase jednou zvítězila a po dvoudenním lijáku pořadatel akci zrušil. O náhradním termínu se jedná

zpět