Každej víkend ... ... 2019 - první čtvrtka



6.1.
Tento víkend jsme nehráli.

13.1.
Tento víkend jsme nehráli.

20.1.
Tento víkend jsme nehráli.

27.1.
Tento víkend jsme nehráli.

zpět

3.2.
Tento víkend jsme nehráli.

10.2.
Tento víkend jsme nehráli.

15.2.
Horká novinka! Pozorní čtenáři jistě postřehli v upoutávce na Pyžamový ples novou, šestou, figuru v naší sestavě. V sobotu máme premiérově novou posilu. Přijďte si prohlédnou jeho pyžamo.

17.2.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Jeníkovicích. Čtrnáctý pyžamový ples překvapil velmi slušnou účastí, nápaditostí pyžam a velkou chutí bavit se. Byl to také trochu nekrolog hospodského Tomáše, který tento měsíc končí v Jeníkovicích, ale pro své příznivce pokračuje v sousedním Bezděkově. Soubor hrál nově, což bylo vidět na první mrknutí, neboť zvýšil počet členů na šest. Novým členem kapely se stává kytarista Martin Pech z Hlinska a jak už v kapele bývá zvykem, jeho premiéra vyšla právě na pyžamový ples, a zhostil se jí víc než skvěle. O další zviditelnění souboru se postaral kytarista Jirka jehož pyžamový kostým Batman zvítězil v klání o nejlepší pyžamo, za což obdržel dort ve tvaru srdce s kozama, o který se podělil se všemi přítomnými. Skvělou první akci roku 2019 jsme zakončili ve čtvrt na tři.

zpět

24.2.
Tento víkend jsme nehráli.

3.3.
Tento víkend jsme nehráli.

10.3.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Pardubicích, v restauraci Rosignano. Restaurace Rosignano na sídlišti Polabiny 1 oživuje štamgastům kulturní požitek pravidelně nepravidelnými akcemi a tentokrát došla řada i na Mogul. Hospoda je poměrně rozlehlá a k tomu velký salonek, leč jedna velká slabina je taneční parket o rozměru menšího obýváku, což pro průměrnou kapacitu cca 100 lidí není zrovna divoký rozeběh. Navíc kapela stojí na zemi, takže dochází k prolínání obou skupin a pádů do orchestřiště. Soubor hrál trochu improvizovaně, neb kytarista Jirka dohrával s jinou kapelou akci na druhém konci Pardubic. Naštěstí má kapela čerstvě ještě jednoho kytaristu, Martina, který tuto absenci v délce jeden a půl série dokonale zamaskoval. Ve 22 hodin jsme se trochu zatlumili, neb citlivější okolo bydlící alaramují městskou policii, což se naštěstí nestalo. Vynikající akci jsme zakončili v nařízených 23 hodin.

17.3.
Tento víkend jsme nehráli.

24.3.
Tento víkend jsme nehráli. Soubor vyrazil na 14. ročník čtyřdenní akce Kapela na lyžích. Po 13. létech na stejné chalupě jsme letos inovovali a z důvodu kolize termínů chalupu vyměnili za jinou, ve stejné lokalitě Horní Maršov v Krkonoších. Účast byla plná co do kapacity chalupy, družstva lyžařů, snowborďáků, běžkařů a pěšáků kompletní, sněhu habaděj, i když běžkaři místy konkurovali pěšákům, a večerní afterparty s hodnocením dne nekonečná. Výměna chalupy hodnocena jako velice úspěšná a všichni zúčastnění se těší na příští zimu.

31.3.
V pátek jsme hráli v Opočínku. Zábava v Opočínku měla titul Rockový ples a rozdíl mezi tancovačkou a plesem byl snad jenom v tombole. Účast byla pěkná, podobná jako na podzim, a všichni se plesově pobavili. Soubor hrál sice plesově, ale obvyklý playlist, a na lidovky, které poptával pořadatel, naštěstí nedošlo. Veselou akci jsme zakončili ve dvě.

V sobotu jsme nehráli.

zpět