Každej víkend ... ... 2013 - čtvrtá čtvrtka



6.10.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Bylanech. Výlet do Bylan nebyl tak dlouhý jako minulý týden do Rozsochatce, zato byl okořeněn příhodami z toho Rozsochatce, které již někteří učastníci neměli na záznamu. Byly veselé a bylo veselo. Účast v Bylanech byla podle norem hoteliéra Ládi: v devět obsazeno k sezení. Celkově trochu lepší průměr a velmi dobrý průměr taneční. Soubor hrál v pohodě a i zde přednesl minule uvedené nové tři kusy, zase o trochu vylepšené. Zábava měla výborný spád a pokazila ji jen rvačka při závěrečné znělce. Asi ji příště vynecháme.

13.10.
Tento víkend jsme nehráli.

20.10.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Golčově Jeníkově. Rockový klub Vagon v Golčově Jeníkově je jednou z posledních bašt bigbítu na havlíčkobrodsku, která ještě pravidelně funguje a netrpí nouzí o návštěvníky. I tentokrát byla účast i atmosféra taková klubová. Soubor hrál lehce indisponovaně, neb frontmen Pavel byl čerstvě po chirurgickém zákroku kolena, celou zábavu odzpíval na barové stoličce a k přesunům používal fofrklacky. Pěknou tancovačku jsme zakončili ve dvě.

28.10.
Tento víkend jsme nehráli.

zpět

3.11.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Krouně. Krouna je dobře fungující sál, a i když naše akce nepatřila do seriálu revivalových akcí, či párty s laciným chlastem, neb měla jiného pořadatele, návštěva byla velice pěkná a včasná. Soubor hrál v pohodě, leč publikum bylo zpočátku chladné a vydatně pilo na plachost, což se vydařilo velmi. Frontmen Pavel operované koleno již podrobil menší zátěži lehkým pohybem a po několika pivech už skákal z jeviště. Skvělou dušičkovou tancovačku jsme zakončili ve dvě.

10.11.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Bylanech. Pozdní krásný podzim se přenesl i do sálu v Bylanech, kde bylo až nečekaně teplo. Návštěva byla pěkná, zase o kousek větší než před měsícem. Soubor hrál v pohodě a na rozdíl od mrtvé Krouny minulý týden se parket zaplnil hned v prvních taktech. Výborná atmosféra, skvěle se bavící lidi, kapela vysmátá, pěkná sobota. Skvělou tancovačku jsme zakončili ve dvě.

17.11.
Tento víkend jsme nehráli. Soubor trochu potrénoval a v sobotu v Mrákotíně bude zase něco nového.

24.11.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Mrákotíně. Mrákotín je stále skvělé prostředí se skvělou partou hostitelů, které patří k úplné špičce v restauračním servisu. Bohužel to už dnes pro návštěvníky asi nic neznamená, neb jich bylo opět poskrovnu, i když o trošku více a byli velmi taneční. Soubor hrál v pohodě a představil dva zbrusu nové kusy s názvy Divoká karta a Istambul nacvičené na odpolední zkoušce. Již druhé podání naznačilo, že to budou dobré pecky. Příjemný průběh akce narušila pouze opakovaná rvačka dvou jednotlivců a zvukař s rostoucí intenzitou hluku. Rváči byli vyhozeni před hospodu a zvukař dostal červenou kartu a stop na jeden zápas. Příště nejede. Pěknou tancovačku jsme zakončili kousek po druhé.

zpět

1.12.
V pátek jsme hráli V Jeníkovicích. povinná akce na domácím hřišti měla jednu vekou neznámou, což byl nový hostinský. Po třech týdnech za pípou získal pověst snědeného a vypitého krámu, kde je minimum sortimentu a každou chvíli hrozí, že zase něco dojde. Návštěva byla taková domácí, spíše slabší. Soubor hrál v oslabení, neb zvukař měl po červené kartě stop na jeden zápas, a tak ho za pultem zaskočil kytarista Míla, jenž to za dvě série nastavil a pak už se v tom nikdo nevrtal. Získali jsme nový poznatek, že bez zvukaře aparatura sama nezesiluje a zvuk je stejný od deseti hodin až do dvou. Průběh zábavy měl klasické parametry: polovina lidí na sračku, na lavici na chodbě chrápala nepoužitelná bigbíťanda, v každém rohu nablito, na pánských záchodcích se souložilo a top zážitkem bylo močení v lokále s on-line penisem. Bohužel fotoreportéři byli v té polovině na sračku a tak se v záznamu žádný z těchto welnes zážitků neobjevil. Pravou jeníkovickou tancovačku jsme zakončili ve dvě a hostinský to přežil bez problémů.

V sobotu jsme nehráli.

8.12.
Tento víkend jsme nehráli.

15.12.
Tento víkend jsme nehráli.

22.12.
Tento víkend jsme nehráli.

26.12.
Ve středu jsme hráli v Rozsochatci. Štěpánskou jsme v Rozzsochatci hráli poprvé a byla neméně vydařená než jiné akce v tomto skvělém sále. Návštěva vynikající, obsluha vzorná a snad jen mírně přetopeno. Soubor hrál trochu vzpomínkově, neb jsme téměř měsíc stáli, leč se se vzpomínkami vyrovnal zdatně. Zábava měla dobrý spád, který zabrzdil jen black-out uprostřed zábavy, jehož příčinu se nepodařilo odhalit, a pak návštěva záchranky, což jsem minul úplně. Vynikající tancovačku jsme zakončili ve dvě.

28.12.
V pátek jsme hráli v Bylanech. Významné datum 27.12. v historii Mogulu, kdy se slavila výročí a křtila CD, připadlo tentokráte na pátek. Návštěva byla velice pěkná a taneční a prasečinec, co z ní zbyl na konci byl také excelentní. Soubor hrál trochu nachlazeně. Ke kapelníkovi, který potíže hlásil již ve středu v Rozsochatci, se přidal i frontmen Pavel. Vydržel do půl druhé a pak už z něj šel jen teplý dech. Naštěstí za něj zaskočil bývalý osvětlovač Zbyněk, jenž závěrečnou sérii zvládl bez zaváhání a eliminoval případné zkrácení zábavy.

31.12.
V pondělí jsme hráli v Jeřišně. Tak jako se o půlnoci na silvestra vítá nový rok, vítali jsme o půlnoci v Jeřišně silvestra. K této události, ozdobené též lahví šampaňského, se sešěl pěkný počet návštěvníků, kteří silvestr nanečisto vzali pěkně načisto. Soubor hrál v pohodě a nanečisto načisto se také pěkně vyslavil. Frontmen Pavel slušně přeslavil hlasové potíže a vydržel až do konce. Závěrečná zábava roku 2013 velmi vydařila a všichni byli velice veselí.

zpět