Každej víkend ... ... 2019 - čtvrtá čtvrtka



6.10.
Tento víkend jsme nehráli.

13.10.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Kejžlicích. V této vísce na pelhřimovsku jsme tentokrát předehrávali kapele Ortel. Průběh byl víceméně shodný jako o velikonoční akci s kapelou Turbo. Kapela Ortel se nazvučila, také nekonečně mnoho věcí, a pak do volných míst na jevišti, kterých bylo opravdu poskrovnu, jsme se nějak poskládali i s tím, že jsme trochu přeházeli postavení. Se začátkem v devět bylo v sále již obsazeno vše k sezení a ač jsme hráli v končinách pro Mogul neprobádaných, objevilo se pár fanoušků a pochvalné výkřiky "Vy ještě žijete?". Odehráli jsme hodinu a půl s jednou přestávkou a po půlhodině na sbalení a oživení nastoupil Ortel. Za podpory z poloviny zaplněného sálu většinou skalními fanoušky rozjel pěknou podívanou a své příznivce uvedl do správné polohy. Atmosféra byla klidná a nic rozhodně nenaplňovalo předsudky a odsudky, jež kapelu Ortel pronásledují ve sdělovacích prostředcích v minulých letech. Frontmen Tomáš vzpomenul i na mistra Karla Gotta s poznámkou, že Karel byl jeden z mála, který mu na vyhlášení Zlatého slavíka podal ruku. Prostě mistr.

20.10.
28.10.
Tento víkend jsme nehráli.

3.11.
Tento víkend jsme nehráli. Ale pilně zkoušeli. Do Kostěnic máme pro Vás připravené dva zbrusu nové kusy a jeden repasovaný top hit.

10.11.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Kostěnicích. Pořadatelská parta v Kostěnicích se svého úkolu zhostila opět na 1*. Po minulých zkušenostech s kumulujícími návštěvníky trochu upravila logistiku. Hlavní vchod byl uzavřen a chodilo se vedlejším, čímž se uvolnila křižovatka u restaurace. Při opět hojném počtu to bylo znát. Soubor hrál po dlouhé době trochu vzpomínkově, místy až úsměvně, a též po dlouhé době předložil dvě novinky: Přišli jsme hrát a Už to neříkej. Jako bonus jsme přidali repasovaný ploužák Tenkrát. Vynikající akci jsme zakončili ve dvě.

12.11.
Hospoda v Jeníkovicích se stává viditelnou v sociálním světě. Pokud máte hovno co na práci, pište a lajkujte.

17.11.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Jeníkovicích. Jeníkovická hospoda s každou akcí uchystá nějaké překvapení a tentokrát to byla nová hostinská Kateřina a její tým. Změna na první pohled byla patrná zejména v čistotě, úpravě detailu a ochotné obsluze. Změna rozhodně k lepšímu. Návštěva byla taková jeníkovická, spíše o trochu nižší a zase trochu obměněná. Soubor hrál trochu divoce, neb počáteční diskuze o tempech přešla do stádia experimentu, který jsme po přímluvě udýchaných kytaristů po dvou sériích zrušili, a pokračovali v osvědčených rytmech. Pěknou tancovačku jsme zakončili ve dvě.

24.11.
Tento víkend jsme nehráli.

zpět

1.12.
Tento víkend jsme nehráli. A zase jsme pilně cvičli, takže do Rozsochatce přivezeme další zbrusu nový kus.

8.12.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Rozsochatci. Ranní zdejší klouzačka vzala za své teplým dnem a večer byl nezvykle příjemný. Novinka patrná na první pohled - zavřená hospoda. Má nového nájemce a chodili mu tam lidi, tak při zábavě zavřel. No, každej jsme nějakej. Návštěva byla pěkná a dobře se bavící. Soubor hrál v pohodě a přidal další novinku s názvem Nemám rád operu. Ze všech tří novinek se jeví jako ta nejvýživnější. Došlo i na mikulášskou nadílku. Po koši kazet se jen zaprášilo. Skvělou tancovačku jsme zakončili ve dvě.

15.12.
Tento víkend jsme nehráli.

22.12.
Tento víkend jsme nehráli.

29.12.
Tento víkend jsme nehráli. Původně plánované akce byly zrušeny z důvodu vážného onemocnění našeho bubeníka Dana.

zpět