Každej víkend ... ... 2017 - druhá čtvrtka



2.4.
Tento víkend jsme nehráli. Ve volnějším období nastala ta správná chvilka, že soubor nacvičil zbrusu novou věc, která bude mít premiéru v Golčově Jeníkově.

9.4.
Tento víkend jsme nehráli.

13.4.
Akce 15.4.2017 v klubu Vagon Golčův Jeníkov je z důvodu náhlé indispozice zpěváka Míry ZRUŠENA! Budeme se snažit spolu s pořadatelem pro Vás najít náhradní termín.

17.4.
Tento víkend jsme nehráli. Původně plánovaná akce se z výše uvedených důvodů nekonala. Dobrá zpráva je, že Míru o víkendu propustili z nemocnice, je v pořádku a jedeme dál. Pobyt v novém prostředí ho určitě obohatil o nová témata pro texty, jako třeba soulož v příčném řezu na počítačovém tomografu, EKG a jeho sondy a spousty dalších zážitků.

23.4.
Tento víkend jsme nehráli.

zpět

1.5.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Rozsochatci. V Rozsochatci vládl pesimismus, neboť hlavnímu pořadateli se na večer odhlásila téměř celá vesnice, a výčep, který je před zábavou narvaný prasknutí, zel prázdnotou. Leč přijely zálohy odjinud a bylo příjemně plno. Soubor hrál ve staronové sestavě. Alternace na postu kytaristy skončila kapela přešla na původní formát se dvěma kytaristy. Jediný zádrhel, jak se poskládat na jevišti se vyřešil hmotnostně: tlustý nalevo a hubený napravo. Premiérově jsme uvedli slibovanou novou věc s názvem: Dostáváš mat, a pro jistotu dvakrát, neb opakování matka moudrosti. Vynikající akci jsme zakončili deset minut po druhé.

V neděli jsme nehráli. Po zkušenostech z posledních dvou roků, kdy jsme na čarodějnickém hraní vymrzli velmi, jsme tyto snahy zcela vynechali.

8.5.
Tento víkend jsme nehráli.

14.5.
Tento víkend jsme nehráli.

21.5.
Tento víkend jsme nehráli.

28.5.
Tento víkend jsme nehráli.

zpět

4.6.
Tento víkend jsme nehráli.

11.6.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Hlinsku na Cihelce. V tomto areálu jsme hráli naposledy před deseti lety na společné akci s Alkeholem. Pořádající hasiči z Blatna si areálu hledí, servis pro lidi i pro kapelu je dokonalý. Návštěva se vydařila velmi, přišli pamětníci i čerství. Soubor hrál v pohodě a přilákal první nedočkavce na zastřešený beton s prvním kusem. Kytarová sekce premiérově předvedla výsledek šestitýdenního úsilí, nové aranže a rozdělená sóla na prvý-druhý. S přibývajícím časem se nám vybavily Kameničky. Teplota padala závratným tempem a destiláty tekly tempem neméně závratným. Vynikající akci jsme zakončili čtvrt hodiny po druhé.

18.6.
V pátek jsme hráli v Mikulovicích. V této obci jsme hráli naposledy před deseti roky. Pak parket umřel a probouzí se pomalu tak tři, čtyři roky. Trochu se zmenšil, ale přibyly občerstvovací stánky a oříšek byly toalety, neb na celý areál byly jen dvě toiky. Také příjezd se změnil a doby kdy jsme kroužili s avií po tanečním asfaltu jsou pryč. Nyní všechno malou brankou vedle hospody. Předpověď počasí vyšla nachlup a pršet začelo přesně v devět, a to velmi silně. Soubor hrál vlevo hleď, neb všichni zalezli pod jedinou stříšku před výčepem a zvukař pod plachtu. Po několika drobných přeprškách přičel druhý úder před půl dvanáctou, kdy se roztancovaný parket rychle vyprázdnil. Naštěstí to byl poslední déšt a finále jsme dojeli bez dalších potíží. Skvělou, a překvapivě hojně navštívenou, tancovačku jsme zakončili v jednu, neb povolení v obytné zóně je nekompromisní.

V sobotu jsme nehráli.

25.6.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v pivovaru ve Žlebských Chvalovicích. Tradiční akce Gulášfest probíhala již od desáté dopolední, kdy soutěžní týmy zatopily pod kotly, a od dvanácti začala soutěžní degustace. Po skončení gurmánské části následoval doprovodný hudební program, který ve čtyři hodiny zahájila kapela Řemen, a po sedmé jsme nastoupili my. Oproti předpokladu, že Jirka ještě dohrává nějakou akci jinde, byla kapela kompletní, a tak největší oříšek byl, jak se do té autobusové čekárny vejdeme. Byla snad ještě menší než v Čachotíně. Vešli. Náš set trval kousek přes dvě hodiny a rozdělili jsme jej na tři série. Po nás akci zakončoval Ozzy Osbourne rev.. Byla to skvělá akce trochu jiného formátu než klasická tancovačka a už na příští ročník plánujeme, že obsadíme jeden kotel se značkou Moguláš.

zpět