Každej víkend ... ... 2017 - první čtvrtka



1.1.
Tento víkend jsme nehráli.

8.1.
Tento víkend jsme nehráli.

15.1.
Tento víkend jsme nehráli.

22.1.
Tento víkend jsme nehráli.

29.1.
V pátek jsme hráli v Barchově na narozeninové párty našeho dlouholetého kamaráda a příležitostného řidiče naší bývalé Avie včetně odtahového traktoru, bramborbarona Jirky Kvocha. Akce podléhala nejvyššímu stupni utajení, aby bylo překvapení co nejdokonalejší. Bylo. Oslavenec zamáčkl slzu a zábava za podpory kapely se rozjela. Soubor hrál poněkud improvizovaně, neb frontmena Míru skolila chřipková epidemie. Náhradník Hombre poněkud zredukoval repertoár a pár kusu ještě vyřadila zlomená levačka v sádře u kláves. Ve finále pak ještě skolila kytaristu Jirku kořalková epidemie, ale s tím se tak nějak počítalo, že průtok ledvinami bude vyšší než obvykle. Skvělou akci, která neměla nijak stanovený formát a hrálo se podle chuti a přání, jsme zakončili kousek před jednou, i z důvodu výše uvedených. PS.: Jirkovo tričko s QR kódy je jmenný výčet kapely i s názvem.

V sobotu jsme nehráli.

zpět

5.2.
Tento víkend jsme nehráli.

12.2.
Tento víkend jsme nehráli.

19.2.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Kostěnicích. V tomto sále jsme hráli naposledy v roce 2005, tedy před 12 lety. První změna byla patrná na první čuch. Sál je nekuřácký. Ovšem obě přístupové zóny a výčep vrátí do reality velice nekompromisně. Návštěva byla velice překvapivá. Přišli všichni, jen jim bylo o 12 roků více, a spícího zvukaře nahradil aktivní se skvělým zvukem. Soubor hrál v pohodě a přes několik úsměvných karambolů přilákal první tanečníky vzápětí. Okénko pro hosta vyplnil náš kamarád Zbyněk který si s Mírou střihl rokenroly. Vynikající akci s nemémě vynikajícími pořadateli, kteří se okamžitě zařadili do VIP top ten, jsme zakončili ve dvě.

26.2.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli v Jeníkovicích. Kapelní společenská událost, tradiční a již dvanáctý, pyžamový ples, se vyvedla velmi. Po loňském nečekaném návalu se účast vrátila opět k normálu, a tak přišli hlavně ti, jimž je recese vlastní. Soubor hrál pěkně pyžamově a tentokrát se poprvé obešel bez hosta na bicí, neb tento post při lidovkách hravě zvládnul frontmen Míra. Tombola byla opět velmi bohatá a technickým nedopatřením se nám sešly dokonce dva dorty, takže kromě nejlepší masky Jirka vyhlásil i nejlepšího tanečníka a dort nakonec ochutnali všichni. Skvělý ples jsme zakončili deset minut podruhé.

zpět

5.3.
Tento víkend jsme nehráli.

12.3.
V pátek jsme nehráli.

V sobotu jsme hráli ve Břehách. Sál, který má již trvalé místo v našem cestovním pořádku, se tentokrát pochlapil. Se začátkem byla obsazena místa k sezení, z lokálu se nosily další stoly a židle, a u vchodu se hromadily hloučky na stání. Soubor hrál v pohodě a i když generálský efekt v podobě vadné šňůry kytarového aparátu v úvodním kuse nebyl příliš reprezentativní, zábava se rozjela správným směrem. Konzumace publika byla famózní a mnozí odpadali již po půlnoci. Po dlouhé době jsme zaregistrovali rvačku. Bohužel byla za hry v lokále, takže ji známe jen z doslechu. Vynikající akci jsme zakončili ve dvě.

19.3.
Tento víkend jsme nehráli.

26.3.
Tento víkend jsme nehráli. Soubor vyrazil do Krkonoš na tradiční akci Kapela na horách. Personální změny v kapele příliš nových lyžařů nepřinesly, a tak se sešlo pouze vytrvalé jádro se vztahem k horám a chalupě. Pěkná lyžovačka.

zpět